torsdag 19 april 2012

Schema över fikaförsäljningen

Här finns ett schema över vem som hjälper till vilka dagar och vilken tid. Komplettera eller säg till om det behöver ändras:

Schema

onsdag 18 april 2012

Tack för idag

TACK ni som hämtade havrebollar idag!! Det var bra uppslutning framför allt bland barnen men flera föräldrar kom också förbi. Många ville äta dem direkt och trodde inte de skulle bli svåra att sälja. VÄLKOMNA under torsdagen efter 17.00 ni som inte hämtade idag!

tisdag 17 april 2012

Bakning och försäljning den här veckan!!

Med lite kort varsel behöver vi nu snabb hjälp med bakning och försäljning. Det gäller redan nu på torsdag 19/4 och fredag 20/4 under föreställningarna av Fairground!! 

Hildas mamma Åsa  organiserar det, allt ni behöver göra är att... baka och sälja! ;-)


Hej alla föräldrar!
Jag tog på mig uppgiften att organisera fikaförsäljning i samband med våra barns olika framträdanden i april och maj. Det kräver 3-4 vuxna/kväll och att vi alla bakar till samtliga försäljningstillfällen, alltså även då vi inte ska vara där och ansvara för försäljningen eller vara på plats och titta på våra barn.Bord, termosar och bryggare finns att låna på skolan. Jag behöver dock en ansvarig, ett namn per kväll som ska meddelas skolan vem det är - alltså utse en som är huvusansvarig varje kväll. Jag har fördelat klasserna enl följande schema;


Torsdag 19/4 ansvarar MUSIKKLASSEN för försäljningen 
Meddela mig så fort som möjligt 3-4 personer som kommer tidigare, sätter fram bord, brygger kaffe, blandar saft och dukar fram. OBS! meddela en som är huvusansvarig, som också tar hand om kassan efteråt. Samling ca kl. 16.30 - start av försäljning kl. 17-17.15. Första föreställningen börjar kl. 18 och andra kl. 20 - räkna även med försäljning innan den andra föreställningen.

Fredag 20/4 ansvarar DST lag 1 för försäljningen 
Meddela mig så fort som möjligt 3-4 personer som kommer tidigare, sätter fram bord, brygger kaffe, blandar saft och dukar fram. OBS! glöm inte att meddela vem som är huvudansvarig, som också tar hand om kassan efteråt. Samling ca kl. 16.30 - start av försäljning ca 17-17.15. Första föreställningen börjar kl. 18 och andra kl. 20 - räkna även med försäljning även innan den andra föreställningen.

Måndag 14/5 ansvarar DST lag 2 för försäljningen
Tyvärr vet jag inte idag när den föreställningen börjar - räkna med kl. 18 även då. Jag tar på mig att vara ansvarig. Jag vill gärna ha namn på ett par kompisar till som kan komma runt kl. 16, och fixa bord, brygga kaffe, blanda saft och duka fram.  Men så fort jag har mera detaljer så återkommer jag med information.

Vid varje tillfälle finns det också godisremmar att sälja, som är ordnade via Ingela P. Hon levererar dessa på torsdag em då hon också lämnar växelkassan. Vg se tidigare mail från henne. Läs också Pers utskick där han meddelar om havrebolls utdelningen, som sker på torsdag 19/4, samtidigt som ni kommer med era bakverk, om inte barnen tar med det på torsdag. 

Hör av er om något är oklart, maila eller ring 0707362505 - och meddela mig namnen på dem av er som kommer att ta hand om försäljningen varje kväll.
Vi hörs!
/Hälsn. Åsa, Hildas mamma

fredag 13 april 2012

Havrebollar

Nästa vecka (v 16) beställer vi hem havrebollar, en förpackning innehåller 16 stycken. Om alla barn säljer 7 lådor à 55 kronor blir det en nettovinst på 17500 kronor till klasskassan! Vilket innebär ett STORT kliv mot målet att resa till Åland (Se insamlat resultat här till höger).

VIKTIGT!
Nu behöver vi återigen allas er hjälp och engagemang!! Dels med att hämta havrebollarna på skolan och dels med försäljningen och inbetalning till klasskontot.

ONSDAG den 18 APRIL kl 15.30-17.30 
TORSDAG den 19 APRIL kl 17.00-18.00
...kommer vi att finnas på skolan för att dela ut havrebollarna. Var snälla och kom då eller gör upp med ert barn att de hämtar dem någon gång under de två dagarna. Det är så viktigt att alla hjälper till med ansvaret att hämta och sälja dem, fungerar inte det får andra familjer ta en större arbetsbörda. Men om det känns svårt finns det samtidigt flera som säkert vill hjälpa till med att sälja mer, prata med någon du/ni känner i klassen så löser det sig helt säkert!

Tack på förhand!!

Vänliga hälsningar
Karin, Jeanette S, Jeanette J, Carina, Ingela, Stephanie, Per


tisdag 10 april 2012

Påminnelse inbetalning!

Senast fredag den 13 april ska pengarna för kokosbollarna vara inbetalda på klasskontot!
Glöm inte det är ni snälla!!

E-post med kontouppgifter har skickats ut till er alla, kontakta Ingela Pergren om du saknar kontonumret.



Vänliga hälsningar

Karin, Jeanette S, Jeanette J, Carina, Ingela, Stephanie, Per

tisdag 3 april 2012

Möte torsdag den 24 maj 18.00

Hej alla föräldrar!

På senaste föräldramötet var det många som gillade att vi fick egen tid att ses och prata om våra barn, och om vad som händer i skolan. Och det fanns önskemål om att fortsätta den dialogen. Vi i föräldrarådet vill också gärna träffa er och prata om allt som rör klassresan.

Nu är sal 366 på Kulturama bokad för oss 
torsdag den 24 maj kl 18.00-20.00

 VÄLKOMNA!