fredag 30 mars 2012

100 kronor

Det finns fortfarande familjer som glömt betala in 100 kronor för lärarnas julpresenter. Kontakta Ingela Pergren för att få det nya kontonumret till klasskassan (det har även mailats ut till er).

Kokosbollar

Vi köpte in 336 st förpackningar till föräldramötet igår, vilket motsvarar 4-5 kartonger per elev. Det kommer att inbringa över 11000 kronor till resan! Alla föräldrar var dock inte där och några tog inte med sig några kokosbollar hem. Vi lyckades ändå fördelade dem tack vare att några föräldrar tog fler än de behövde, TACK för hjälpen! Kontakta Jeanette Swartling-Riis om ni glömde pricka av er på namnlistan innan ni gick.

Pengarna för försäljningen ska sättas in på klasskontot, kontakta Ingela Pergren för att få det nya kontonumret som även mailats ut till er. Deadline för inbetalning är om två veckor, alltså senast den 13 april.

På mötet beslutades även att vi om några veckor gör en ny beställning, då får ni som missade den här försäljningen en ny chans att hjälpa till med insamlingen!

Tack för igår!

Det är väldigt roligt att få meddela att vi igår fick in 5199 kronor på fikan!! Fantastiskt bra.

tisdag 20 mars 2012

Åland i juni

HEJ ALLA FÖRÄLDRAR OCH BARN I KLASS 6 PÅ KULTURAMA! 

Vi har nu preliminärbokat en resa till Åland med övernattning för 90 personer, 75 barn och 15 vuxna. 


Tjäna in pengar
För att hinna tjäna in pengar till resan till detta måste vi dra igång direkt!

1. Alla som glömt måste betala in julpengen 100:-/familj, kontakta Ingela Pergren för information om kontonummer.

2. På föräldramötet den 29 mars säljer vi fika + kaktallrik. Då ska alla barn baka något och lämna in och vi vuxna ska köpa och fika! Ta med kontanter.

3. Alla barn ska sälja 5 kartonger kokosbollar för 55:-/st. Kartongerna finns att hämta på föräldramötet så ta med papperskassar att bära dem i. Vet ni att ni inte kan delta hör av er till mig, Karin så löser vi det. Pengarna för försäljningen sätts in på konto i Handelsbanken, kontakta Ingela Pergren för information om kontonummer.

Sen räknar vi pengarna och ser hur mycket som fattas och återkommer med nya förslag.

Hälsningar
Karin, Jeanette S, Jeanette J, Carina, Ingela, Stephanie, Camilla, Per